SUNDAY - À LA CARTE

SUNDAY - À LA CARTE


STARTER

RICO'S Tonnato with tuna tataki and foie gras

RICO’S Tonnato mit Thunfisch-Tataki und Gänseleber

36.-

Slightly smoked Lostallo salmon on aniseed potatoes and spring herbs

Leicht geräucherter Lostallo-Lachs auf Anis-Kartoffeln und Frühlingskräutern

42.-

Lobster salad on spiced lentils with a triology of vinaigrettes

Hummersalat auf Gewürzlinsen mit Triologie von Vinaigretten

78.-

 

MAIN COURSE

Taglierini “Carbonara” with onsen egg, lardo and truffle essence

Taglierini “Carbonara” mit Onsen-Ei, Lardo und Trüffelessenz

66.-

Sea bass on asparagus gnocchetti ragout with Champagne chive sauce

Wolfsbarsch auf Spargel-Gnocchetti-Ragout mit Champagner-Schnittlauchsauce

76.-

Beef fillet with whiskey smoke, bean cassoulet and Périgord truffle

Rindsfilet mit Whiskey-Rauch, Bohnencassoulet und Périgordtrüffel

82.-

 

DESSERT

Quark and vanilla soufflé with strawberries à la Cussy

Quark-Vanille-Soufflé mit Erdbeeren à la Cussy

32.-

Tiramisu Sphere with raspberry and espresso ice cream

Tiramisu-Sphere mit Himbeere und Espresso-Glace

28.-

All prices 8.1 % VAT inclusive
Provenance: Meat: France / Switzerland / USA / Austria Fish / Seafood: France / Portugal / South Africa